Hopp til hovedinnhold

Samtykkeerklæring for bruk av chat-tjenesten

Les gjennom denne samtykkeerklæringen før du chatter med oss. Du finner lenke til chatten nedenfor informasjonen om behandling av personopplysninger.

Ved bruk av chat-tjenesten knyttet til prøvegjennomføring, vil Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir) behandle visse personopplysninger om deg.

Dette inkluderer IP-adressen du bruker når du chatter med oss, samt eventuelle opplysninger om deg selv som du selv aktivt oppgir om deg selv i chatten. IP-adressen brukes kun for å kunne svare deg via chatten, og slettes når du avslutter chatten med oss.

Det er ikke nødvendig for deg å oppgi noen personopplysninger om deg selv når du chatter med oss, og vi oppfordrer deg derfor til å unngå å gi slike opplysninger når du chatter med oss. Hvis du likevel gir slike opplysninger, så vil disse bli slettet innen ett døgn. Opplysningene vil ikke bli brukt til noen andre formål, og vil ikke bli delt med noen utenfor HK-dir.

Grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger ved bruk av chat-tjenesten er ditt samtykke, jf. GDPR art. 6, nr. 1, bokstav a) og art. 7. Slikt samtykke avgir du ved å starte en chat med oss ved bruk av «Start chat»-lenken nedenfor.

For mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i forbindelse med gjennomføring av prøver, viser vi til vår personvernerklæring knyttet til prøvegjennomføring.

Chat med oss

Åpningstider og kontaktinformasjon